Защита на лични данни

Политика за защита на личните данни в онлайн Риболовен магазин Суки байтс

Ние от Риболовен магазин за риболовни принадлежности Суки байтс защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на тази Интернет страница/Suki baits Shop/. Ако сте или станете потребител на нашия магазин, можем да използваме ваши лични данни и за допълнителни цели свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване.

Важно

Като използвате този сайт Риболовен магазин за риболовни принадлежности Суки байтс  вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.

Вашите лични данни

Сайтът Риболовен магазин за риболовни принадлежности Суки байтс Suki baits Shop дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на ваше евентуално запитване или да ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес.

Разкриване на вашите лични данни

Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от вас продукт или на законоупълномощените лица.

Достъп до вашите лични данни

При получаване на писмена молба от ваша страна, можем да ви разкрием вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни. Приложимо право Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

 


 

риболовни принадлежности такъми и аксесоари за риболов онлайн от Риболовен магазин Суки байтс

 

 


Суки байтс риболовен магазин © 2019. В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно.